Tvillingkort

tvillingkort er tjenesten for deg som bruker to mobiltelefoner. Du får et ekstra sim-kort og kan bruke begge telefonene med samme abonnement og samme nummer.


 • Begge telefonene ringer samtidig ved innkommende anrop.
 • Nummeret ditt vil vises uansett hvilket sim-kort du benytter.
 • Du bestemmer selv om innkommende sms skal sendes til begge kortene. Dette tilpasser du selv på mine sider.


Bestill på mine sider eller ring 02020.


Prisoversikt
Etablering
187,50,-
Månedspris
31,25,-


Nyttig å vite

 1. tvillingkortet har et eget anropsnummer, men dette brukes bare når du sender og mottar MMS eller bruker andre innholdstjenester. Hvis noen ellers ringer dette nummeret, møter de en talebeskjed på norsk og engelsk som henviser til ditt vanlige mobilnummer.
 2. Det er ikke mulig å endre på viderekoblingen fra telefonen med tvillingkortet.
 3. Tvilling er tilpasset én bruker. Det er ikke mulig å ringe mellom de to mobiltelefonene.
 4. Sender du meldinger fra tilleggskortet til et fire- eller femsifret nummer, vil svar fra tjenesten komme til tvillingkortet.
 5. Enkelte spesialmeldinger til hovedkortet blir ikke kopiert til tilleggskortet. For eksempel telefonoppsett (WAP, MMS), MobilHandel, MMS-varsel og SMS med prisinformasjon i utlandet.
 6. Hovedkortet styrer all viderekobling. Du bestemmer selv hvor samtalene skal viderekobles til. Men de blir automatisk viderekoblet til MobilSvar når mobiltelefonen med tvillingkortet er opptatt, eller når mobiltelefonen med hovedkortet er slått av eller befinner seg utenfor dekning.
 7. Pris for bruk avhenger av ditt abonnement, og er like for begge sim-kortene. På fakturaen samles bruk fra tvillingkortet og hovedkortet.
 8. tvillingkort kan ikke brukes som et datakort for mobilt bredbånd og iPad.
 9. tvillingkort kan bestilles hos forhandler, på 02020 eller fra mine sider.