iPhone 4S - sett deg på interesseliste nå!

iPhone 4S er på vei

Venter du i spenning på iPhone 4S? Vi starter forhåndssalget tirsdag 25 oktober.

iPhone 4S er kommer med A5-chip med to kjerner og deres kraftigste iPhone-prosessor noe som garantert forbedrer brukeropplevelsen ytterligere. Den er rask og responsiv, noe du vil merke når du surfer, spiller og starter apper og ettersom A5-chipen er så effektiv, har iPhone 4S også svært god batterikapasitet. 

Utseendemessig er iPhone 4S lik iPhone 4, men oppgraderingene på innsiden bidrar til å gjøre denne mobilen til en drøm for blant annet spillentusiaster.

iPhone 4S har et raskere 8-megapikselkamera med helt ny opptikk. Du kan ta bilder med et halvt sekunds mellomrom og bildene har iPhones beste fargegjengivelse hittil. I tillegg kan du ta opp krystallklar video i HD-kvalitet. iPhone 4S kommer blant annet med videostabilisering og mulighet for å redigere videoen direkte på telefonen.

Din personlige assistent - i iPhone

Siri er selskapet Apple kjøpte opp, og nå lanseres den på nye iPhone 4S. Du kan dermed spørre mobilen om været, hva klokka er, gjøre avtaler og sjekke SMS. "Siri" løser det for deg. Foreløpig er beta-tjenesten bare tilgjengelig på engelsk, fransk og tysk.
Se noe av det "Siri" kan gjøre her
Se Apples introduksjonsvideo for iPhone 4S her

Nytt operativsystem

Apples nye operativsystem for iPhone og iPad, iOS 5, ble lansert 12.oktober. Systemet er spekket med over 200 nye funksjoner, samtidig som det skal være enklere å bruke. Du får for eksempel trådløs synkronisering mot iTunes og datamaskinen din, enkel bilderedigering og umiddelbar tilgang til kameraet fra låst skjerm, oppgavehåndtering, alle varslet samlet på ett sted, innebygget støtte for Twitter og en egen aviskiosk for alle blad- og avis-apper du har. iCloud er en annen ny funksjon, som oppbevarer musikk, bilder, apper, e-post, kalendere, dokumenter og mye mer for deg, og kan deretter spre det trådløst til alle dine enheter via push-teknologi.
Les mer om iOS 5 hos Apple

Meld deg på interesselisten!

Meld det på vår interesseliste for iPhone 4S her, og vær blant de første som får vite det når telefonen kommer inn på lager.

Tips en venn