all in 1 M

... er et fastprisabonnement som gir deg 500 minutter, 500 SMS og 500 MB inkludert hver måned.

Bestiller du mobil med all in 1 M får du redusert  månedsprisen. Ny pris er 399,- per måned, hvor 199,- er abonnementsprisen og 200,- er nedbetaling av mobilen. Etter 12 måneder går månedsprisen ned til 199,-.

Les mer om all in 1 M


Om iPhone 4S 16GB

iPhone 4S er toppmodellen fra Apple og en av markedets heftigste mobiler. Den har altså alt du kan forvente av en mobil - pluss litt til.

iPhone 4S' kanskje fremste styrke er brukervennligheten. Mobilen har intuitive menyvalg som gir den sømløse og gode brukeropplevelsen som Apple er kjent for. At iPhone 4S er utrolig rask hever opplevelsen enda et hakk. Naviger enkelt mellom valgene og få umiddelbar respons.

Når det kommer til design er iPhone i en egen klasse. Med rene linjer i glass og stål er dette mobilen alle andre telefoner skulle ønske de var. At hele ryggen til telefonen også er en antenne, betyr i praksis at den har svært god dekning og meget god samtalekvalitet.

iPhone 4S har et svært godt kamera som tar bilder i 8 megapixel oppløsning. Du kan filme video i full HD og ta bilder i proff kvalitet. Den heftige prosessoren gjør at tunge prosesser som video- og bilderedigering går lett som en lek. Resultatet kan du se umiddelbart på den krystallklare skjermen.

Få svar på det du måtte lure på fra taleassistenten Siri og opplev den sømløse brukeropplevelsen som bare en iPhone 4S kan gi. Bestill iPhone 4S i dag.

Se test av mobilen her

Les omtale av mobilen her